Välkommen!

Korsholms Trätjänst är ett österbottniskt snickeri som specialiserat sig på trapptillverkning. Vi tillverkar trätrappor av hög kvalitet enligt måttbeställning.

Trappor

Trappan är en av de största inredningsdetaljerna i Ditt hem. Den är ofta placerad på ett synligt ställe och har därför en stor betydelse för hela inredningen. För oss är det viktigt att Du får en trappa som passar med husets stil och därför vill vi erbjuda Dig många olika alternativ, både moderna och traditionella.

En trappa består av många olika delar, vilka alla kan utformas på olika sätt. Här har vi samlat de vanligaste alternativen. Kom ihåg att redan i ett tidigt skede reservera tillräckligt med utrymme för att få en bekväm och säker trappa! Boka gärna en tid, så hjälper vi Dig med planeringen! Hos oss hittar Du också lösningar på specialönskemål, ta kontakt så förverkligar vi Din drömtrappa!

Klicka här nedan för mer detaljerad information om trappans delar!

Galleri

AB 7
AB 6
AB Sharp 8
AB Sharp 5
JS 3
JS 2
JS 1
LMR 1
LMR 8
LMR 4
Nordenswan 2
Nordenswan 9
MKA 1
MKA 5
MKA 3
LQ 3 form ljus
BR 12 form
BR 5
Björkqvist
Seppä
Sandås
AB 7 AB 6 AB Sharp 8 AB Sharp 5 JS 3 JS 2 JS 1 LMR 1 LMR 8 LMR 4 Nordenswan 2 Nordenswan 9 MKA 1 MKA 5 MKA 3 LQ 3 form ljus BR 12 form BR 5 Björkqvist Seppä Sandås

Om oss

Korsholms Trätjänst Ab är ett snickeri med många års erfarenhet. Företaget grundades 1975 av Bror-Erik Wik och Göran Drifell, och verksamheten startade i ett uthus i närheten av Smedsby skolcentrum. Till en början fungerade Korsholms Trätjänst både som byggfirma och snickeri, men ganska snabbt började man nischa in sig på trappor, eftersom man märkte att det fanns ett behov på marknaden.

I oktober 2011 genomgick företaget ett ägarskifte, då de tidigare ägarna gick i pension. Korsholms Trätjänst Ab ägs idag av Christian Sten, som arbetat i företaget sedan 2001.

Vi handhar själva så gott som hela tillverkningsprocessen. Största delen av råmaterialet till våra trappor kommer in till snickeriet som rått virke. Sedan torkas plankorna i vår egen tork varefter de kan sågas, hyvlas och limmas till limträskivor, vilka sedan utgör grunden för de flesta trappdelar. Vi har även ett eget måleri, vilket gagnar både kunderna, företaget och miljön. Våra trappor behöver inte fraktas av och an och med ett eget måleri kan vi vara flexibla så att kunden får exakt det han vill ha. En tjänst som uppskattas är att vi ofta blandar olika betsfärger för att trappan så bra som möjligt ska passa in med husets övriga inredning.

Vi värderar kvalitet och personlig service högt. Varje trappa blir unik därför att den planeras tillsammans med kunden och utgående från de förhållanden som finns i huset. Så långt det är möjligt åker vi alltid själva ut till kunden för att ta de viktiga måtten samt kontrollera att allt går enligt planerna innan trappan tillverkas. De flesta väljer även att låta oss montera trappan. Att trappan monteras på plats av erfarna trappmontörer ger ett gott slutresultat.

Välkommen att ta kontakt, vi ser fram emot att tillverka din drömtrappa!

Kontakt

Begär offert eller boka ett möte!
Vi koncentrerar vår verksamhet till främst Österbotten i Finland.

Korsholms Trätjänst
Lagervägen 11
65610 KORSHOLM

tel. 0500-369 453
e-post: info(a)trappor.fi