Meistä

Mustasaaren Puupalvelu Oy on puusepänliike, jolla on monen vuoden kokemus. Bror-Erik Wik ja Göran Drifell perustivat yrityksen vuonna 1975 ja toiminta aloitettiin Sepänkylän koulukeskuksen läheisyydessä sijaitsevassa ulkorakennuksessa. Aluksi Mustasaaren Puupalvelu toimi sekä rakennus- että puusepänliikkeenä, mutta aika nopeasti erikoistuttiin portaisiin, koska huomattiin, että markkinoilla oli kysyntää portaille.

Lokakuussa 2011 yrityksen omistajat vaihtuivat aikaisempien omistajien jäädessä eläkkeelle. Nykyään Mustasaaren Puupalvelu Oy:n omistaa Christian Sten, joka on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2001 lähtien.

Hoidamme itse melkein koko valmistusprosessin. Suurin osa portaidemme raaka-aineista tulee puusepänliikkeeseemme raakoina lankkuina, jotka kuivamme omassa kuivaamossamme. Tämän jälkeen sahaamme, höyläämme ja liimamme ne liimapuulevyiksi, jotka sitten ovat perusmateriaalina useimmissa portaisiin tulevissa osissa. Meillä on myös oma maalaamo, josta hyötyvät asiakkaat, yritys ja ympäristö. Meidän ei tarvitse kuljettaa portaitamme edes takaisin ja oman maalaamon ansiosta voimme joustaa niin että asiakas saa täysin omien toivomustensa mukaiset portaat. Usein sekoitamme eri petsivärejä, jotta portaat sopisivat mahdollisimman hyvin talon muuhun sisustukseen. Tämä on palvelu, jota asiakkaamme arvostavat erittäin paljon.

Arvostamme suuresti laatua ja henkilökohtaista palvelua. Jokaiset portaat ovat ainutlaatuisia koska suunnittelemme ne yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden hänen talonsa olosuhteet. Mahdollisuuksien mukaan tulemme aina itse asiakkaan luo ottamaan tärkeät mitat portaita varten sekä tarkistamaan, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ennen valmistuksen aloittamista. Useimmat antavat myös kokeneiden porrasasentajiemme asentaa portaat paikan päällä, mikä takaa hyvän lopputuloksen.

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä, odotamme innokkaasti unelmaportaittesi valmistamista!